EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

La Farga entra al mercat de l’Índia amb Alstom

La Farga entra al mercat de l’Índia amb Alstom..
última actualització: 28-09-2016 (19:33)

S’ha adjudicat una part d’un projecte d’electrificació ferroviària

L’empresa de les Masies de Voltregà La Farga ha posat un peu al mercat de l’Índia després de firmar amb l’empresa de producció de trens Alstom un dels projectes d’electrificació ferroviària més importants del país. Es tracta d’un projecte que forma part de l’Eastern Dedicated Freight Corridor, una infraestructura de 343 quilòmetres d’electrificació ferroviària en doble via que va des de Bhaupur fins a Khurja. La Farga hi subministra els conductors de coure que s’instal·laran a la catenària.
És un dels corredors ferroviaris més importants del món que es destina principalment al transport de mercaderies. El programa global del govern preveu crear un total de set corredors semblants amb més de 10.000 quilòmetres d’electrificació.
Per l’empresa, aquest projecte, les negociacions del qual van començar el març de l’any 2015, representa la porta d’entrada a un mercat que consideren estratègic. L’Índia es perfila com una de les economies més dinàmiques del món, amb un creixement previst per a l’any que ve del 7,3 del producte interior brut (PIB). En el sector de les infraestructures, que és l’eix vertebrador del país, s’hi està invertint un trilió de dòlars. Segons explica Miquel Garcia, director general de La Farga Lacambra, “aquest projecte requereix 2.000 quilòmetres de conductors de productes ferroviaris. Estem molt il·lusionats de recollir els fruits des del 2015”.
La companyia ha estat present els darrers anys en projectes relacionats amb l’alta velocitat en l’àmbit internacional com el Haramain Meca-Medina, a l’Aràbia Saudita; el LGV SEA (Tours-Bordeus), a França, o el LGV del Marroc.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal